Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. Aukštalipių ir alpinistų paslaugos, pramoninis alpinizmas. Stogų dengimas ir remontas, dūmtraukių, pastolių remontas. Fasadų plovimas ir remontas. Aprūpinimas alpinizmo įranga.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Jette, taikomoji dailė
Jette, taikomoji dailėAmatniecības uzņēmums Jette. Tradicijų išsaugojimas ir dekoratyvinio siuvinėjimo darbai. Siuvinėjimo meno darbai iš odos.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsDiplomuotas meistras H. Jākobsons kviečia nemokamai aplankyti gintaro dirbtuves ir susipažinti su gintaro apdirbimo procesais.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Baižas, medelynas
Baižas, medelynasBaižas daigynas. Daugiamečiai augalai, žolės, sodinukai kapams, akmens sodai, vasaros gėlės, sodinukai balkonams. 700 rūšių ir veislių daugiamečiai augalai.
Vilar Hotel, viešbutis
Vilar Hotel, viešbutis„Vilar Hotel SPA“ yra Aizkrauklėje, už 90 km nuo Rygos. Čia galite pamiršti miesto šurmulį, tikrai atsipalaiduoti ir pailsėti su savo mylimais draugais ir šeima. Viešbutyje „Vilar“ yra jaukūs kambariai, vieta, SPA centras, treniruoklių salė ir teniso kortai.
Port Hotel, viešbutis
Port Hotel, viešbutisPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis„Kaņepītes“ ekologiškai augina ir gamina įvairių rūšių grūdų produktus iš kviečių, rugių, miežių, avižų, grikių, žirnių ir kmynų. BIO miltai, grūdai, dribsniai ir kt. Atnešę savo pakuotę gausite, gausite malonią nuolaidą!
Visi banneri