Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Embūtes bibliotēka

Vībiņi, Embūtes pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3436
(+371) 63466221
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBibliotekos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6948
Parodytas paieškos rezultatuose : 31770
Žiūrėti kataloge : Bibliotekos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
LEAnD, SIA, buhalterinės paslaugos
LEAnD, SIA, buhalterinės paslaugosMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
R. A. Kaspari, statybos ir remonto darbai
R. A. Kaspari, statybos ir remonto darbaiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
Mežvidi, svečių namai
Mežvidi, svečių namaiMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Atlas Motors, autosalonas - autoservisas
Atlas Motors, autosalonas - autoservisasAtlas Motors. Autoservisas. Padangų servisas. Nepriklausomi amerikietiškų automobilių specialistai.
Osteria, kavinė
Osteria, kavinėEsame kavinė Aizputėje. Darbo dienomis siūlome karštą patiekalą pietums, taip pat gausų meniu ir elegantiškus bei gražius stalviršius šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius ir dar daugiau.
Lilaste, poilsio kompleksas
Lilaste, poilsio kompleksasGrynas miško oras, gražus ežeras, Pramogos paplūdimyje ir vandenyje, patogūs kambariai - viskas čia yra sukurta puikiam poilsiui.
Dvina, svečių namai
Dvina, svečių namaiNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Visi banneri