Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rīgas Tehniskā universitāte, Uzņemšanas komisija

Kaļķu iela 1121, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67228582
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAukštasis moklas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6220
Parodytas paieškos rezultatuose : 22107
Žiūrėti kataloge : Aukštasis moklas


Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Petarde LTD, pirotechnika
Petarde LTD, pirotechnikaPetarda siūlo jums organizuoti nuostabius fejerverkus gražiausiuose jūsų gyvenimo momentuose - šeimos šventėms, Kalėdoms, Naujųjų Metų išvakarėms, valstybinėms šventėms, bendrovės jubiliejams, pristatymuose, etc
Bīriņu Pils, viešbutis
Bīriņu Pils, viešbutisPilis Biriniu, neo-gotikos architektūros perlas Vidzemėje. Vieta šventėms, viešbutis, vestuviniai apartamentai, pirtys, malūno smuklė, gražus parkas ant Biriniu ežero kranto.
Kameja, užuolaidų salonas
Kameja, užuolaidų salonasUžuolaidų salonas Kamėja. Užuolaidos, modeliavimas ir siuvimas. Stropai užuolaidoms. Audiniai, siuvimo reikmenys. Namų tekstilė. Prekyba. Drabužių modeliavimas ir siuvimas. Žaliuzės.
Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksas
 Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksasSporto centras Sejas valsčiuje. Rankinio, mini futbolo, krepšinio ir tinklinio standartinio dydžio sporto aikštelių salė.
SB Siltumtehnika, parduotuvė
SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Pirčių statyba, projektavimas, statyba, kinų ir italų mozaikos, individualūs užsakymai, visų rūšių garinės pirtys, tikra rusiška pirtis, krosnys ir židiniai.
Meļķerti, svečių namai
Meļķerti, svečių namaiSvečių namai Meļķerti yra 2 km nuo Kandavos ir siūlo nuotabias patalpas įvairių iškilmių organizavimui. Ramybė, pirtis, baseinas, nakvynė.
Embūtes muiža, svečių namai
Embūtes muiža, svečių namaiNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Visi banneri