Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Baltflora

Cēsu iela 31, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67373249
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiGėlės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9080
Parodytas paieškos rezultatuose : 28312
Žiūrėti kataloge : Gėlės


Eglieni, svečių namai
Eglieni, svečių namaiSvečių namai Eglieni kviečia Jus praleisti laiką ir mėgautis sveiku poilsiu ištisus metus. Patogūs, jaukūs kambariai, WiFi, pirtis, karaoke, tvenkinys. Nuo Rygos - 30 minučių.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliStatybinė chemija, hidroizoliacijos, sandarinimo medžiagos, klijai, epoksidinės, betono remonto medžiagos, PVC membranos.
Raibie logi, viešbutis
Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. Aukštalipių ir alpinistų paslaugos, pramoninis alpinizmas. Stogų dengimas ir remontas, dūmtraukių, pastolių remontas. Fasadų plovimas ir remontas. Aprūpinimas alpinizmo įranga.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viešbutis
Madona Cafe Hotel Rudzons , viešbutis2007 metais, namų virtuvė Rudzons perėjo į naują prekės ženklą Madona Cafe Hotel Rudzons - Penki kambariai, 16 miegamųjų, svečių salė - erdvūs, šviesūs kambariai. Kviečiame į Madona!
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMiškas yra svarbi ekosistema, kurios negalima vertinti tik finansiškai. Tai atlieka tiek socialines, tiek nepakeičiamas ekologines funkcijas. Mes esame ekosistemos dalis, todėl matome pasaulį, kuriame kiekvienas savininkas valdo savo mišką pagal geriausius darnaus vystymosi kanonus - mūsų klimatui, aplinkai ir žmonėms. Būtent to mes stebime savo darbe - patys rodome pavyzdį ir šviesiame kitus, kaip geriau integruoti medžius į miesto aplinką.
Reiss, autoservisas
Reiss, autoservisasUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santechnikos prekyba ir gamyba. Įkurta 1996 m. Vasario 23 d. Tai 100% Latvijos įmonė, išaugusi iš mažo šeimos verslo į stabilią, saugią, dinamišką santechnikos gamybos ir prekybos įmonę Latvijoje. Gamina lanksčias pavaras ir maišytuvus su prekės ženklu MAGMA. Bendrovės tikslas yra parduoti geriausius maišytuvus. Bendrovė klientams teikia maksimalų įmanomą paslaugų paketą, pradedant konsultacijomis ir baigiant jų įgyvendinimu prekyboje.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Jost Residence, laisvalaikio namai
Jost Residence, laisvalaikio namaiLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Visi banneri