Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Serviss BI

Atbrīvošanas aleja 151, Rēzekne, Latvija, LV-4604
(+371) 64639090
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMiškininkystė ir miško ruošos technika

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5654
Parodytas paieškos rezultatuose : 20379
Žiūrėti kataloge : Miškininkystė ir miško ruošos technika


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Melturi, viešbutis
Melturi, viešbutisGražioje vietoje, netoli upės Amatas Jūsų paslaugoms viešbutis "Melturi. Geras privažiavimas, automobilių stovėjimo aikštelė. Jaukūs vieno ir dviejų vietų kambariai, pirtis, baseinas, salė su židiniu, konferencijų salė.
Stila Elements
Stila Elements"Stila Elements" - klasikinio dekoro ekspertas, elegantiški eksterjero ir interjero dizainai, naudojant tokias medžiagas kaip medis ir gipsas.
Baižas, medelynas
Baižas, medelynasBaižas daigynas. Daugiamečiai augalai, žolės, sodinukai kapams, akmens sodai, vasaros gėlės, sodinukai balkonams. 700 rūšių ir veislių daugiamečiai augalai.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muziejus
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muziejusŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Baltijas durvis
Baltijas durvisMetalinės durys. Langai. Durys. Plastikiniai langai. Ugniai atsparios durys. Vidaus durys. Pastatymas. Montavimas.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Waldmeisteri, svečių namai
Waldmeisteri, svečių namaiJūsų laukia jauki salė su baru, pirtimi ir 11 kambarių su visais patogumais. Būkite su mumis ir mėgaukitės gražia gamta!
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis„Kaņepītes“ ekologiškai augina ir gamina įvairių rūšių grūdų produktus iš kviečių, rugių, miežių, avižų, grikių, žirnių ir kmynų. BIO miltai, grūdai, dribsniai ir kt. Atnešę savo pakuotę gausite, gausite malonią nuolaidą!
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Visi banneri