Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rustēgas kūdra

Dzintari, Auciems, Raiskuma pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4146
(+371) 29490736
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMelioracijos darbai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5812
Parodytas paieškos rezultatuose : 26561
Žiūrėti kataloge : Melioracijos darbai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMiškas yra svarbi ekosistema, kurios negalima vertinti tik finansiškai. Tai atlieka tiek socialines, tiek nepakeičiamas ekologines funkcijas. Mes esame ekosistemos dalis, todėl matome pasaulį, kuriame kiekvienas savininkas valdo savo mišką pagal geriausius darnaus vystymosi kanonus - mūsų klimatui, aplinkai ir žmonėms. Būtent to mes stebime savo darbe - patys rodome pavyzdį ir šviesiame kitus, kaip geriau integruoti medžius į miesto aplinką.
Zāgkalni ZS, poilsio kompleksas
Zāgkalni ZS, poilsio kompleksasPoilsis netoli Usmas ežero. Įvairūs rąstiniai nameliai nakvynei, pirtis, vietos palapinėms, treilerių pajungimas, vietos iškylai, žvejyba.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Mežvidi, svečių namai
Mežvidi, svečių namaiMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Pirčių statyba, projektavimas, statyba, kinų ir italų mozaikos, individualūs užsakymai, visų rūšių garinės pirtys, tikra rusiška pirtis, krosnys ir židiniai.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
Dental Art, stomatologija
Dental Art, stomatologijaOdontologijos klinika Dental Art siūlo įvairias dantų procedūras: gydymas, protezavimas, implantai, higiena.
Everte, SIA, tvarkymo darbai
Everte, SIA, tvarkymo darbaiProfesionalaus kambario ir teritorijos valymo paslauga. Biurų, namų ir butų valymo darbai. Patalpų valymas ir plovimas, grindų priežiūra. Langų plovimas. Viešbučio tipo valymo paslaugos. Teritorijos valymas. Sniego ir ledo valymas.
Jura putni, muziejus
Jura putni, muziejusMedžio drožybos muziejuje "Jura Putni" galite pamatyti gerves - meilės, harmonijos, ištikimybės simbolį, ir amžinybę; pelėdą - išminties ir kitų paukščių simbolį. Parkas primena, kas čia gamtą myli.
Visi banneri