Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Latvi Dan Agro

Ošlejas, Jaunbērzes pagasts, Dobeles novads, Latvija
(+371) 63723607
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPašarų ruošimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7763
Parodytas paieškos rezultatuose : 26478
Žiūrėti kataloge : Pašarų ruošimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Žagarkalns, kempingai
Žagarkalns, kempingaiKempingas ir valčių bazė Žagarkalns. Kolektyviniai poilsio renginiai, plaukiojimas su valtimis upėmis. Vietos piknikams, valčių, dviračių, palapinių nuoma.
Anemones, glamping
Anemones, glampingGlamping Anemones yra nauja poilsio vieta Pliencieme 900m nuo jūros. Glamping yra pušimis apaugusioje, žalioje, žydinčioje vietoje. Netoliese: pasivaikščiojimo takai su mėlynėmis, bruknėmis ir grybais. Glampinge įrengta virtuvės zona, kurioje rasite šaldytuvą, indus, indukcinę viryklę, mikrobangų krosnelę, kavos aparatą. Kabinoje yra dušas, tualetas, oro šilumos siurblys (temperatūra gali būti vėsinama arba šildoma), granulinis židinys.
Mucenieki, laisvalaikio namai
Mucenieki, laisvalaikio namaiPoilsio namai su pirtimi. 20 minučių kelio nuo Rygos. Poilsis prie Lielupės, valtys, žvejyba ...
Park Hotel Kekava, viešbutis
Park Hotel Kekava, viešbutisViešbutis, patalpos konferencijoms ir seminarams, sauna, baras, stalų serviravimas įvairiems renginiams.
Miķeļbāka, kempingai
Miķeļbāka, kempingaiSvečių namai MIĶEĻBĀKA siūlo kempingų namelius. WC ir dušas aptarnaujančiame namelyje. Yra galimybė užsisakyti maitinimą. Dviračių nuoma, galima rinkti grybus ir uogas. Svečių namai yra netoli
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJau daugiau nei 10 metų savo klientams siūlome kokybišką, galingą, profesionalią malkų ruošimo, statybos ir apželdinimo darbų įrangą, pagamintą pagal Lumag GmbH kokybės standartus.
Jost Residence, laisvalaikio namai
Jost Residence, laisvalaikio namaiLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Vānes māja, svečių namai
Vānes māja, svečių namaiSvečių namai yra apie 100 km nuo Rygos. Name gali apsistoti iki 12 žmonių. Prie namo yra neseniai iškastas tvenkinys, kuriame pasimėgavus pirtimi ar pirtimi galima išsimaudyti.
Visi banneri