Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Galēni ZS

Līvānu iela 1, Galēni, Galēnu pagasts, Preiļu novads, Latvija, LV-5311
(+371) 65374239
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPašarų ruošimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6529
Parodytas paieškos rezultatuose : 28281
Žiūrėti kataloge : Pašarų ruošimas


Aivars-K, akmens apdirbimas
Aivars-K, akmens apdirbimasAkmens apdirbimas. Gaminiai iš metalo ir akmens, interjero elementai, sodo skulptūros, kapinių paminklai, fontanai, šviestuvai, akmeniniai stalai ir suolai ...
Ziemupes Muiža, spa viešbutis
Ziemupes Muiža, spa viešbutisŽiemupėje, už 1,1 km nuo Žiemupės paplūdimio, įsikūrusioje apgyvendinimo įstaigoje „Ziemupes Muiža“ yra baras ir restoranas, įrengta bendra poilsio zona. Automobilius svečiams siūloma pasistatyti nemokamai. Viešnagės vietoje įrengta terasa, teritoriją puošia sodas.
Rīgas 3. arodskola, nakvynės viešbutis
Rīgas 3. arodskola, nakvynės viešbutisViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSŪkis užsiima grūdų auginimu, šaltalankių uogų auginimu, plėtoja turizmo industriją. Ūkio vizija – dirbti tvariai, harmonijoje su gamta ir dalintis ja su bendražmogiais – būti čia ir dabar, prisiliesti prie žemės, klausytis gamtos garsų, atsikvėpti, jausti vėją.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
220.lv, parduotuvė
220.lv, parduotuvė220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT yra patikimas oro kompresorių įrangos tiekėjas. Esame pasirengę teikti visą su oro kompresoriais susijusių paslaugų grandinę: nuo pristatymo ir montavimo iki žaliavų tiekimo ir aptarnavimo. Mūsų įmonės sėkmė grindžiama didele patirtimi ir aukštos kokybės kompresorių įrangos (sraigtinių ir stūmoklinių kompresorių, suslėgto oro sausintuvų, pagrindinių filtrų, oro sistemų) pasiūla. Mes tiekiame gerai žinomų gamintojų - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor - kompresorių įrangą
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Lidums SIA, medžio apdirbimas
Lidums SIA, medžio apdirbimasPerdirbame kaip apvalią medieną, taip ir pirktą medieną. Daugiausiai naudojime vietos pušį.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētava130 rūšių formų ir spalvų spygliuočių augalai, 250 rūšių lapuočių krūmai ir medžiai, kurie skiriasi spalva.
Visi banneri