Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Dižcildi SIA

Ziemciems, Kazdanga, Kazdangas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3457
(+371) 63445657
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPašarų ruošimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7741
Parodytas paieškos rezultatuose : 26333
Žiūrėti kataloge : Pašarų ruošimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Sonāte, svečių namai
Sonāte, svečių namaiSvečių Namai Sonate yra įsikūrę vaizdingoje vietoje, šalia pilies Stamerienas. Nakvynė, SPA, baseinas, patalpos banketams ir konferencijoms.
Vītoli, poilsio kompleksas
Vītoli, poilsio kompleksasLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Jette, taikomoji dailė
Jette, taikomoji dailėAmatniecības uzņēmums Jette. Tradicijų išsaugojimas ir dekoratyvinio siuvinėjimo darbai. Siuvinėjimo meno darbai iš odos.
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaides"Niedru Lija" siūlo patrauklių viduramžių stiliaus pramogų - šaudymas iš lanko, arbaleto, kirvio ir ieties mėtymas, monetų kalimas. Mūsų arbaletas yra viduramžių arbaleto imitacija (14 a.), mėtomieji kirviai - 1
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliĮmonė Cel. Progresyvinės statybinės konstrukcijos. Akytasis betonas YTONG, gipso plokštės FERMACELL, nuotekų biologinės valymo sistemos BICLAR.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsKrc "Jaunķemeri" - sveikata iš gamtos! Naujosios fizinės terapijos metodai, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimas
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimasNORDE METALS, įmonės veiklos pobūdis - metalo gaminių gamyba iš juodojo metalo, taip pat iš nerūdijančio plieno. Vartai, laiptai, balkonai.
Visi banneri